Kolbászos egytál Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Ez egy nagyon praktikus recept és mindemellett kifejezetten tápláló. Én általában reggelire készítem, de a bevállalósabbak vacsorára is süthetik. Praktikus recept, nincs vele túl sok babra és nagyon jól variálható, hogy éppen mit is pakolunk bele.

kolbi1

Hozzávalók:

2 nagyobb sütni való burgonya

2 debreceni

3 ek Civita kukoricacsíra olaj – magyaros – 

2 paradicsom

1 fej vöröshagyma

2 tojás

Ízlés szerint só

Elkészítés:

A burgonyát cikkekre, a debrecenit nagyobb darabokra, a hagymát karikára vágom, egy tűzálló tálba halmozom őket, meglocsolom a kukoricacsíra olajjal, sózom és 170 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 25 percet sütöm.

Ha a burgonya szépen megpirult és a kolbászok is aranybarnák, hozzáadom a félbe vágott paradicsomot, ráütöm a két tojást, visszateszem a sütőbe és 6-8 perc alatt készre sütöm.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 35 perc

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!