Caprese csirkemell Gm&Lm – VIDEÓVAL!

Senkit, még csak véletlenül se rettentsen el a név! Ez a világ egyik legegyszerűbb módja a csirkemell elkészítésének és egyben az egyik legfinomabb is! Ha szereted a csirkemellet, ezt a receptet muszáj kipróbálnod. A sajt, a paradicsommal, a sonkával és a bazsalikommal, egyenesen mennyei és ami még ennél is nagyobb erénye, nem kell mesterszakácsnak lenned, hogy en fenséges ételt varáűzsolj az asztalra.

Ha még kezdő szakács vagy, vagy ez lesz életed elő eseménye a konyhában, akkor ez egy tökéletesrecept, hogy egyszerű legyen a dolgod és a sikerélmény se maradjon el. Természetesen a már gyakorló háziasszonyok is bátran készítsék mert a siker garantált!

 

13282414_1177163478974231_882454008_o

 

Hozzávalók:

5 fél csirkemell filé

1 szép nagy paradicsom

1 nagy, egész lm mozzarella

5 szelet feketeerdei sonka

Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és friss bazsalikom levelek

 

Elkészítés:

A csirkemellet alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, majd az oldalán, hosszában bemetszem, mintegy zsebet vágva belé. Kívül, belül sózom borsozom, majd elrejtek benne egy szelet sonkát, felszeletelt paradicsomot és karikára vágott mozzarellát és fogpiszkálóval megtűzöm.

Egy vaslapot, vagy serpenyőt felhevítek, megspriccelem olívaolajjal, beleteszem a csirkemelleket és kívül mindkét oldalát aranybarnnára sütöm. Én sütés közben eltávolítom a fogpiszkálót.

 

13214708_1177164085640837_2099903446_o

 

Amikor szépen megpirultak a húsok, 180 fokra előmelegített sütőbe teszem és 10 perc alatt készre sütöm.

 

13288505_1177163645640881_1886323699_o

 

Ízlés szerint friss salátával, rizzsel, sültburgonyával kínálom.

Jó étvágyat!

 

Elkészítési idő: 25 perc

 

KÖVESS minket a FACEBOOK-on INTAGRAM-on és a YouTube-on is!

 

KATTINTS további zöldséges csirkemell receptekért:

Zöldséges csirkés egytál – VIDEÓVAL!

Zöldséges töltött csirkemell – VIDEÓVAL!

Lecsós csirkemell

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Máté És Magdi says:

    Nagyon gusztusos és nagyon finom is lett
    Köszönjük a receptet.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!