Bemutatkozás

Immáron 13 éve szenvedélyem a főzés és mindemellett imádok enni….

…..azért született a “GastroHobbi”, hogy összegyűjtsem az általam készített recepteket és amiért a blog mellett döntöttem az az, hogy a gyűjteménynek mások is hasznát vegyék, hogy ne csak egy kockás füzetben lapuljon az íróasztal fiókjában.

A blogot kizárólag glutén (Gm) és eseteiben laktóz (Lm) mentes tartalommal töltöm fel. Minden megjelenő recepttel, amit itt szerepeltetek szeretnék ötleteket adni azoknak, akik a Gm&Lm “úton járnak” vagy csak érdeklődnek! Szeretnék a mindennapokban olyan receptekkel segíteni, melyeket a család/baráti társaság azon tagjai is előszeretettel fogyasztanak, akik alapvetően nem gluténmentesen táplálkoznak, megkönnyítve ezzel a “háziasszonyi” teendőket.

A Gm részét nagyon szigorúan veszem, mert az érzékenységem nagyon komoly……az Lm szerencsére nálam kimerül abban, hogy a tejet, a vajat és a tejfölt nem tolerálja a szervezetem, így ezzel kapcsolatban hosszabb a pórázom és ez a megosztásokból is látszik! 

Ha valaki olyan talál a blogra, aki még kezdő a gluténmentes életet illetően, nagyon szívesen segítek neki ötletekkel, tanácsokkal, írjon, kérdezzen bátran.

 

Nekem is voltak az elmúlt években nagyon nehéz napjaim, nagyon sokszor voltam kétségbe esett és tanácstalan, sokszor érzetem a betegség árnyoldalait, de mára azt vallom, hogy a gluténérzékenység egy Életérzés, nem pedig betegség!  🙂

 

 

blong_onkep2

Csonka Enikő

a GastroHobbi blog

szerkesztője

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!